Iedereen loopt wel eens vast, zit soms niet lekker in zijn vel of ervaart problemen door werk, relaties, verlies of corona. Meestal lukt het om zelf een uitweg te vinden, maar in sommige situaties blijkt dat iets lastiger. En ervaar je klachten als stress, onzekerheid, angst, verdriet of een overspannen gevoel.

Gelukkig zijn ook deze mentale belemmeringen prima door jou zelf te verhelpen. Dat lukt door te ontdekken wat jouw drijfveren zijn, hoe je jouw talenten/kwaliteiten gebruikt en welk gedrag daarbij past.

Als integratief coach help ik je daarbij. Samen zetten we alles (weer) in het juiste perspectief en ondernemen stappen richting een structurele oplossing. Zo leer je hoe je nu en in de toekomst nieuwe uitdagingen het hoofd biedt. Met behulp van jouw eigen menskwaliteiten.

Wil jij werken aan oplossingen met een blijvend effect?

Mijn naam is Cindy, ik ben integratief coach in Lelystad en volg de opleiding tot psychotherapeut. Een typische coach ben ik niet, want mijn doel is om jou te leren hoe je mentale vraagstukken zelf oplost. Zodat je het in de toekomst zelf kunt: zonder coach, maar met de inzet van jouw menskwaliteiten. En indien gewenst ook met jouw geloof. Dat kan onderdeel zijn van de coaching, maar hoeft niet. Hoewel ik christelijk ben, is iedereen welkom. Want wat ik bovenal geloof is dat wanneer jij écht een verandering teweeg wil brengen…dat het je lukt.

Ik help je graag op weg, zodat je het daarna zelf kunt.

Ga je mee?